Assortiment

Will Grayson, will grayson - John Green

De paden van 2 totaal verschillende jongens met dezelfde naam - Will Grayson - kruisen elkaar. Ze zijn op zoek naar de liefde. De ene Will valt op meisjes en de andere Will op jongens (al wil hij dat nog niet toegeven). Leeftijd: 15+ Spreker(s): Job Bovel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De paden van de heteroseksuele Will en homoseksuele will- beiden op zoek naar liefde - kruisen elkaar op een bizarre locatie in Chicago. Vanaf dat moment raken hun levens in een stroomversnelling die uitmondt in een krankzinnige, flitsende musical.

De stemmen van Will en will zijn zo authentiek dat je met beide jongens bevriend raakt. Twee totaal verschillende vertelstijlen smelten samen tot een onlosmakelijk geheel waarvan je je niet meer los kunt rukken. Will Grayson, will grayson werd bij verschijnen in de USA de bestsellerlijsten in gekatapulteerd.

De twee veelbekroonde auteurs John Green en David Levithan schreven om en om de hoofdstukken voor dit boek. John Green blies leven in Will Grayson, een typische Green-protagonist: een onzekere, charmante en slimme jongen. David Levithan schiep will grayson: melancholiek, homoseksueel maar de deur van de kast zit nog potdicht.

Uitgegeven door: Gottmer Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Gottmer Uitgeversgroep
Spreker(s): Job Bovelander, Barnier Geerling
Speelduur: 7 uur 41 min

Grootte: 423 MB

ISBN: 9789025768997