Assortiment

Een brogge van glas - Johan Veenstra

Mit <i>Een brogge van glas</i> het Johan Veenstra een indrokwekkend en ontroerend boek schreven dat ongetwiefeld op een protte lezers grote indrok maeken zal. Stellingwerfs. Spreker(s): Johan Veenstra
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een peer weken nao et wegraken van zien moeder kwam Johan Veenstra eerst an de weet wie zijn vader was en ontdekte hi'j dat hi'j in halfbreur hadde. Tien jaor later hat hi'j dat gegeven verwarkt in zien vierde roman Een brogge van glas. Et boek begint as de schriever een brief an die onbekende breur schrift en de spannende vraoge is dan as en hoe daor op reageerd wodden zal. In tussentied beschrift Veenstra mit grote eupenheid fragmenten uut zien leven. Et opgruuien in een klein Stellingwarfs dörp daor alleman mekeer kende. Een dorp dat allange niet meer bestaot. Et verlangen naor genegenhied en geburgenhied, de tere dingen van et leven daor as niet over praot wodden kon. En... een liefde die geheim blieven moet.

Mit Een brogge van glas het Johan Veenstra een indrokwekkend en ontroerend boek schreven dat ongetwiefeld op een protte lezers grote indrok maeken zal.

Mei tank oan Omrop Fryslân radio.
Uitgegeven door: Audiofrysk
Oorspronkelijke uitgever: Stellingwarver schrieversrondte
Spreker(s): Johan Veenstra
Speelduur: 5 uur 20 min

Grootte: 295 MB

ISBN: 9789461495020