Assortiment

De zoon - Jo Nesbø

Een zoektocht naar de waarheid in een duistere wereld van geweld en corruptie, waar iedereen keuzes moet maken om te kunnen overleven. Nieuwe bestseller van Jo Nesbø, de grootmeester van de Nordic Crime. Spreker(s): Bas Keijzer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neem de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zijn rust, informatie en een paar zakjes heroïne. Tot hij op een dag tijdens een biecht de ware toedracht van zijn vaders dood te horen krijgt.

De toegewijde inspecteur Simon Kefas werkt al jaren voor de politie in Oslo. Zijn voormalige partner, Sonny’s vader, pleegde zelfmoord toen zijn corruptie praktijken aan het licht kwamen. Simon heeft zich nooit neergelegd bij de dood van zijn vriend, en als Sonny bij hem komt met nieuwe informatie besluiten de twee mannen hun vader en vriend te wreken.

De zoon sleept je mee op een zoektocht naar de waarheid in een duistere wereld van geweld en corruptie, waar iedereen keuzes moet maken om te kunnen overleven.

Deze nieuwe bestseller van Jo Nesbø, de grootmeester van de Nordic Crime, is na verschijnen direct binnengekomen op #1 in de bestseller60!
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Bas Keijzer
Speelduur: 14 uur 49 min

Grootte: 814 MB

ISBN: 9789462530720