Assortiment

In ongenade - J.M. Coetzee

De moderne klassieker over de universiteitsmedewerker die in ongenade is gevallen door een affaire met een studente. Hij trekt zich terug, maar wordt geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Spreker(s): Hans Croiset
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

‘Voor een man van zijn leeftijd, tweeënvijftig, gescheiden, heeft hij het probleem van de seks naar zijn idee heel aardig opgelost. Iedere donderdagmiddag rijdt hij naar Green Point. Stipt om twee uur drukt hij op de bel bij de ingang van Windsor Mansions, zegt zijn naam en gaat naar binnen. In de deur van nummer 113 staat Soraya op hem te wachten. Hij loopt meteen door naar de slaapkamer, die aangenaam ruikt en zacht verlicht is, en kleedt zich uit. Soraya komt uit de badkamer, laat haar peignoir afglijden, schuift naast hem in bed. “Heb je me gemist?” vraagt ze. “Ik mis je elke dag,” antwoordt hij.

Zo begint het meesterwerk van J.M. Coetzee, inmiddels een moderne klassieker. Het is het verhaal van een medewerker aan de universiteit die in ongenade is gevallen door een affaire met een studente en zich terugtrekt op de afgelegen boerderij van zijn dochter, in de hoop enig evenwicht in zijn leven aan te brengen. Maar de harde werkelijkheid rukt meedogenloos op en verstoort alle broze relaties. Hij wordt samen met zijn dochter het slachtoffer van een gewelddadige actie. Met In ongenade werd J.M. Coetzee wereldberoemd. Nu is het meeslepend voorgelezen door Hans Croiset.
Uitgegeven door: Cossee
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Cossee
Spreker(s): Hans Croiset
Speelduur: 7 uur 53 min

Grootte: 345 MB

ISBN: 9789059364127

Gerelateerde producten