Assortiment

Lang leve de liefde - Jill Mansell

Een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Spreker(s): Willemijn de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler, die op de vlucht is voor de gevolgen van zijn roem. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen.

Maar waarom is het voor haar dan zo belangrijk hoe Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend die altijd voor klaarstaat, daarover denkt?

Lang leve de liefde is de nieuwe roman van Jill Mansell, auteur van bestsellers als Je bent geweldig en Rozengeur en zonneschijn. Het is een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Spreker(s): Willemijn de Vries
Speelduur: 10 uur 43 min

Grootte: 589 MB

ISBN: 9789024574933