Assortiment

Jij, ik en de zee - Sandy Taylor

Met een mooie balans tussen humor en ernst vertelt de hartverwarmende roman 'Jij, ik en de zee' van Sandy Taylor het verhaal van twee hartsvriendinnen die samen opgroeien in de jaren '60 in Brighton, Engeland. Spreker(s): Robin Steegman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Met een mooie balans tussen humor en ernst vertelt de hartverwarmende roman Jij, ik en de zee van Sandy Taylor het verhaal van twee hartsvriendinnen die samen opgroeien in de jaren '60 in Brighton, Engeland.

Toen ze acht waren deelden Dottie en Mary een zakje snoep; het begin van een hechte vriendschap. Sindsdien hebben ze alles gedeeld: de hoogte- en dieptepunten van het schoolleven, familiedrama's, hun dromen en nu, nu ze zeventien zijn, werken ze samen bij Woolworths.

Terwijl ze de wereld verkennen en liefde en geluk najagen, maakt de eenvoudigheid van hun kindertijd plaats voor een gecompliceerder leven. Ze genieten beiden van hun eerste liefdes, maar de pijn van een onbedoeld verraad zal hun vriendschap op de proef stellen op een manier die ze nooit hadden verwacht.

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Kok
Spreker(s): Robin Steegman

Speelduur: 10 uur 2 min

Grootte: 601 MB

ISBN: 9789029727785