Assortiment

Het dameskoor van Chilbury - Ontroerende roman over het Engelse dorpsleven in oorlogstijd - Jennifer Ryan

Van ontluikende liefdes en dorpsintriges tot dappere heldendaden en dramatische oorlogstaferelen in de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op waargebeurde verhalen. Spreker(s): Judith Amsenga
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het dameskoor van Chilbury speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Van ontluikende liefdes en dorpsintriges tot dappere heldendaden en dramatische oorlogstaferelen. Dat zijn de ingrediënten van deze roman.

Het verhaal dat Jennifer Ryan als inspiratiebron heeft gebruikt tijdens het schrijven van deze ontroerende roman is het verhaal van haar grootmoeder.
Kent, zomer 1940. Engeland staat aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. De vrouwen uit het dorpje Chilbury komen in opstand. De dominee wil het kerkkoor opheffen omdat alle mannen zijn opgeroepen. De tijd is gekomen om traditionele patronen te doorbreken. Terwijl de oorlog door hun levens davert, proberen vijf zeer verschillende vrouwen en meisjes uit alle macht het thuisfront te inspireren met hun muziek. Dan wordt Chilbury getroffen door een bombardement.

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: The House of Books
Spreker(s): Judith Amsenga
Speelduur: 12 uur 54 min

Grootte: 710 MB

ISBN: 9789044353761