Assortiment

Ga voor mij - Krijgen Tess en Jase een echte kans of staat het leven in de weg? - Jennifer L. Armentrout

De negentienjarige Teresa droomt van een carrière als danseres, maar door een blessure moet ze die droom even on hold zetten. Broeierig en meeslepend, precies zoals een new adult hoort te zijn. Spreker(s): Lottie Hellingman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De negentienjarige Teresa droomt van een carrière als danseres, maar door een blessure moet ze die droom even on hold zetten. Totdat haar been weer beter is gaat ze naar de universiteit waar haar broer Cam op zit. En hij is niet de enige: ook Jase, met wie ze ooit een verboden kus deelde waar ze graag aan terugdenkt, studeert hier. Meteen als ze hem weer ziet valt ze voor hem, maar hij houdt de boot af. Ze begrijpt niet waarom en dat frustreert haar, want zij kan zich nog moeilijker over hem heen zetten dan over haar blessure. En dat zegt wat.

Ga voor mij (Engelse titel: Be with me) is broeierig en meeslepend, precies zoals een new adult hoort te zijn. Auteur J. Armentrout is in Nederland bekend van de boeken Wacht op mij en IJskoud. Ga voor mij is een zijdelings vervolg op Wacht op mij, waarin Teresa’s broer Cam de hoofdrol speelde.

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: Z&K
Spreker(s): Lottie Hellingman
Speelduur: 12 uur 25 min

Grootte: 1024 MB

ISBN: 9789401913133