Assortiment

De vallei van de paarden - De aardkinderen deel 2 - Jean M. Auel

Ayla heeft de Stam van de Holenbeer, waar zij is opgegroeid, moeten verlaten. Deel 2 uit de serie 'De Aardkinderen'. Spreker(s): Dieuwertje Blok
Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten.

Ayla heeft de Stam van de Holenbeer, waar zij is opgegroeid, moeten verlaten. Eenzaam en verdrietig trekt zij door het barre, prehistorische land van 35.000 jaar geleden, op zoek naar de Anderen, het volk van haar vader en moeder.Maar als de winter nadert, moet Ayla beschutting zoeken in een grot vlak bij een afgelegen vallei. Door haar kracht en vindingrijkheid weet ze te overleven en sluit ze zelfs vriendschap met de dieren. Als ze op een dag een zwaargewonde jongeman vindt, komt ze voor een keuze te staan. Moet ze haar vertrouwde eenzaamheid inruilen voor de onzekerheid van menselijk gezelschap?

De Aardkinderen-serie is bekroond met de NS Publieksprijs.

De Aardkinderen #2

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Dieuwertje Blok
Speelduur: 25 uur 36 min

Grootte: 1407 MB

ISBN: 9789046171509