Assortiment

Thirteen reasons why - Een testament - Jay Asher

Kort nadat Hannah zelfmoord heeft gepleegd, ontvangt Clay een schoenendoos met daarin zeven cassettebandjes. Daarop vertelt Hannah waarom ze zelfmoord pleegde en welke rol anderen daarbij speelden. Leeftijd: 15+ Spreker(s): Job Bovelander, Chava Voor in '
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Stel je voor. Je zit op de middelbare school en bent verliefd - op het meest bijzondere meisje van de klas natuurlijk. Een tijdlang bewonder je haar vanuit de verte. Je weet zeker datje haar nooit kunt krijgen. En dan opeens, is er die avond. Er gebeurt niets, maar jullie praten, er is een klik, en een belofte van meer.

En dan is ze er opeens niet meer. Ze is dood. Hannah heeft zelfmoord gepleegd. Daarvoor had ze niet één maar dertien redenen. Er zijn, volgens haar, dertien schuldigen. En die klaagt ze persoonlijk aan in een getuigenis die ze op cassettebandjes heeft opgenomen.

En dan liggen opeens die bandjes voor jouw deur...

Jay Asher schreef het verhaal van Hannah, en van Clay, die de bandjes vindt. Maar liefst 57 (!) weken prijkte Thirteen Reasons Why op de New York Times Bestseller List. En niet voor niets.

Het is een boek dat de lezer niet meer loslaat. De lezer kan niet stoppen tot alle bandjes zijn afgeluisterd... net als Clay.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Lemniscaat
Spreker(s): Job Bovelander, Chava Voor in 't Holt
Speelduur: 7 uur 15 min

Grootte: 399 MB

ISBN: 9789462539358