Assortiment

Het touwtje uit de brievenbus & Katoren revisited - Jan Terlouw in gesprek met Jesse Goossens - Jan Terlouw

Jan Terlouw vertelt met de passie die hem eigen is, over de zeven grote uitdagingen waar wij voor staan om de toekomst van onze jeugd te waarborgen. Spreker(s): Jan Terlouw, Jesse Goossens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Jan Terlouw wist met zijn oprechte en emotionele pleidooi in De Wereld Draait Door miljoenen mensen in het hart te raken. Zijn oproep tot een leefbare wereld, waarin wij zorgen voor de aarde en vertrouwen hebben in elkaar, heeft veel in de samenleving losgemaakt. Kennelijk heeft hij iets onder woorden gebracht waar velen van ons naar verlangen.

In zijn nieuwe luisterboek Het touwtje uit de brievenbus & Katoren revisited vertelt Jan Terlouw met de passie die hem eigen is over de zeven grote uitdagingen waar wij voor staan om de toekomst van onze jeugd te waarborgen, voorafgegaan door de integrale tekst van zijn pleidooi in DWDD.

Als politicus, wetenschapper en auteur heeft Jan Terlouw zich altijd ingezet voor een betere wereld. Zijn beroemde boek, Koning van Katoren, is actueler dan ooit. De opdrachten die de jonge Stach moet uitvoeren om koning te worden, zijn van toepassing op alle problemen waar wij ons op dit moment mee geconfronteerd zien: van het klimaatprobleem tot de marktwerking in de gezondheidszorg en van de botsing met andere culturen tot het gebrek aan vertrouwen in onze democratie.

Inhoud
1. Het pleidooi van Jan Terlouw, DWDD 30 november 2016
2. Katoren revisited
3. De granaatappelboom van Wapenfelt
4. De draak van Smook
5. De schuifelende kerken van Uikumene
6. De knobbelneuzen van Afzette-Rije7. De tovenaar van Ekilibrie
8. De stenen stoel van Stellingwoude en de sprong van de de St. Aloisius

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Lemniscaat
Spreker(s): Jan Terlouw, Jesse Goossens

Speelduur: 1 uur 24 min

Grootte: 116 MB

ISBN: 9789462533981