Assortiment

Fluit! - Het verhaal van de beste fluiter ter wereld Geert Chatrou - Jan Paul Schutten

Geert ontdekt al jonge dat hij beter kan fluiten dan wie dan ook. Een bijzonder luisterboek over het overwinnen van angst, het ontdekken van talenten en het najagen van dromen. En natuurlijk over fluiten! Leeftijd: 9+ Spreker(s): Geert Chatrou, Jeroen Kra
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Geert ontdekt al op jonge leeftijd dat hij beter kan fluiten dan wie dan ook. Hij fluit daarom de hele dag, vaak zonder dat hij het zelf in de gaten heeft. Dat levert grappige situaties op maar het leidt ook wel eens tot ergernis. Geert’s grootste wens is om ooit voor volle zalen te fluiten. Maar hoe krijg je dát voor elkaar? Zeker als je bedenkt dat hij sinds een mislukt concert niet meer durft op te treden...

Het verhaal is gebaseerd op het echte levensverhaal van Geert Chatrou, die drie keer meedeed aan de wereldkampioenschappen fluiten – en drie keer won. Geert speelt blokfluit en dwarsfluit, maar het liefst fluit hij met enkel zijn lippen als instrument. Het boek is geschreven door Jan Paul Schutten, winnaar van de gouden griffel 2008, naar een idee van Geert Chatrou. Geert leest het verhaal voor, samen met acteur Jeroen Kramer.

Naast het verhaal kunnen de vele fluitkunsten van Geert niet ontbreken. Ook valt er een prachtig lied te beluisteren: Soms zit het mee, soms zit het tegen. De muziek is gemaakt en gespeeld door het muzikantencollectief Ocobar, tevens huisband van het televisieprogramma Holland Sport.

Een bijzonder luisterboek over het overwinnen van angst, het ontdekken van talenten en het najagen van dromen. En natuurlijk over fluiten!

Zie ook de websites www.geertchatrou.com en www.ocobar.nl.

Inhoud
Fluit!
Altijd en overal
Geen hap door mijn keel
Het probleem en de oplossingen
Wat moet er van mij worden?
Even rustig nadenken
Soms zit het mee, soms zit het tegen
Het wereldkampioenschap
Als fluiter op het podium
Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Rubinstein
Spreker(s): Geert Chatrou, Jeroen Kramer
Speelduur: 0 uur 47 min

Grootte: 43 MB

ISBN: 9789047608752