Assortiment

J. Kessels: The Novel - P.F. Thomése

Het krankzinnige verslag van een ongewenste reis van de schrijver P.F. Thomése met zijn favoriete personage J. Kessels naar Sankt Pauli, Hamburgs uitgewoonde hoerenbuurt, en weer terug naar Tilburg. Spreker(s): P.F. Thomése
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

J. Kessels: the novel is het krankzinnige verslag van een ongewenste reis van de schrijver P.F. Thomése met zijn beste vriend (en favoriete personage) J. Kessels naar Sankt Pauli, Hamburgs uitgewoonde hoerenbuurt, en weer terug naar Tilburg.

Het is allemaal de schuld van Bertje, een oude kennis uit de Cafetaria Van Vroeger, wiens knetterhete frituurspetter van een zus de tongen nog steeds weet los te maken. En niet alleen de tongen. Waardoor de vrienden algauw verstrikt raken in een web van intriges waar zij zelf part noch deel aan hebben.

'Van mij hoeft het allemaal niet zo,' verzucht J. Kessels als ze het zoveelste pittoreske toplesstentje uitlopen.
Maar als hij de kofferbak van zijn Toyota Kamikaze openmaakt, doet hij een afgrijselijke ontdekking. En dan begint het balletje (of wat het ook is) pas goed te rollen.

De 'filmmuziek' op dit luisterboek is bedacht door multi-instrumentalist Bertram Mourits (o.a. The Yearlings), Thomése's vaste banjoman, die hier ook lapsteel, dobro en slide guitar speelt. Hij wordt vakkundig terzijde gestaan door Nico Dijkshoorn en diens vrienden van de bekende countryrockband The Hank Five.

Winnaar van de esta luisterboek award 2010.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): P.F. Thomése
Speelduur: 5 uur 55 min

Grootte: 197 MB

ISBN: 9789025456696