Assortiment

Insomnia - Jilliane Hoffman

Opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als 'Vergelding', 'De kleine getuige' en 'De snijkamer'. Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. Spreker(s): Chri
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Jilliane Hoffman schrijft thrillers die zich kunnen meten met het beste werk van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel. Insomnia is opnieuw een ijzersterke thriller na eerdere hits als Vergelding, De kleine getuige en De snijkamer.

Na de vondst van het mobieltje en de bebloede jas van de vermiste 17-jarige Mallory, is de politie in de hoogste staat van paraatheid. Mallory voldoet aan het profiel van de slachtoffers van de seriemoordenaar die zich in tweets aan de FBI ‘Handyman’ noemt.

Als Mallory twee dagen later verward en bebloed wordt aangetroffen en zegt ontsnapt te zijn aan de Handyman is er geen reden om aan haar verhaal te twijfelen. Of toch wel? Heeft zij nu juist zijn aandacht op haar gevestigd en is zijn jacht nu echt begonnen?

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Christel Schimmel

Speelduur: 12 uur 49 min

Grootte: 704 MB

ISBN: 9789026148415