Assortiment

De MatriXmethode - De revolutionaire aanpak van leer- en mentale problemen - Ingrid Stoop

Een praktische behandelwijze die snel en effectief afrekent met problemen. Deze coachingtechniek kan worden ingezet bij leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen. Spreker(s): Ingrid Stoop
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De door Ingrid Stoop ontwikkelde MatriXmethode is een praktische behandelwijze die snel en effectief afrekent met problemen. Deze coachingtechniek kan worden ingezet bij leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen.

Dit luisterboek is een must voor iedereen die zijn eigen leven wil leiden of dat van anderen wil begeleiden naar een onafhankelijke staat van zelfstandigheid.

Doel van de MatriXmethode is het zelf aanpakken en oplossen van de problemen, door gebruik te maken van de eigen kracht, kwaliteiten en potentieel. Dit gebeurt onder begeleiding van een MatriXcoach.

Wanneer mensen op de juiste manier worden gecoacht, kunnen zij hun eigen, unieke manier van informatieverwerking vinden, die aansluit bij hun specifieke behoeften. Daardoor zijn zij beter in staat nieuwe informatie op te nemen, te verwerken, op te slaan en weer te gebruiken.

Uitgangspunt is de interne strategie die men zelf heeft ontwikkeld bij leren en emoties. Wanneer deze strategie niet werkt, is het van belang een nieuwe strategie te ontwikkelen die beter werkt. Door met deze nieuwe strategie aan de slag te gaan, wordt al gauw duidelijk dat deze veel makkelijker en handiger werkt.

Zowel kinderen als volwassenen hebben baat bij deze vorm van coaching.

Inhoud
Hoofdstuk 1: Hoe we ons brein gebruiken
Hoofdstuk 2: De MatriXmethode
Hoofdstuk 3: Leren
Hoofdstuk 4: MatriXcoaching
Hoofdstuk 5: Angst
Hoofdstuk 6: Diagnose
Hoofdstuk 7: Diagnose ADHD
Hoofdstuk 8: Diagnose autisme
Hoofdstuk 9: Ongewenst gedrag
Hoofdstuk 10: Algemeen
Hoofdstuk 11: Praktische informatie
Hoofdstuk 12: MatriXmethode in beeld
Uitgegeven door: MatriXmethode Instituut
Oorspronkelijke uitgever: MatriXmethode Instituut
Spreker(s): Ingrid Stoop
Speelduur: 2 uur 5 min

Grootte: 58 MB

ISBN: 9789461499653

Gerelateerde producten