Assortiment

Mediteren onder jouw boom - Meditatie voor beginners - Ina Fidder

Mediteren: altijd al eens willen doen? Maar hoe doe je dat? Met hulp van dit luisterboek wordt leren mediteren een stuk simpeler. Zes geleide meditaties voor beginners, voorzien van prachtige rustgevende muziek. Spreker(s): Ina Fidder
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Mediteren: altijd al eens willen doen? Maar hoe doe je dat? Met hulp van dit luisterboek wordt leren mediteren een stuk simpeler. Op dit luisterboek staan zes geleide meditaties voor beginners voorzien van prachtige rustgevende muziek: de bergwandeling, de waterval, de luchtballon, de snorkeltocht, de dolfijnmeditatie en de tempelwandeling.

Ina Fidder noemt ze wandelingen. Ze vertelt er het volgende over: "Je begint die wandeling vanaf de stoel waarop je zit, door te visualiseren dat die stoel in een weiland staat, onder jouw boom. Dat is je veilige plek. Vanaf deze plek, neem ik je bij de hand om een wandeling te maken in de natuur.

Alles wat ik zie, beschrijf ik, en ondertussen zorg ik ervoor dat je een rustige ademhaling hebt. Op deze manier verloopt de hele wandeling. Daarna breng ik je weer terug naar de stoel onder jouw boom in jouw weiland en van daaruit weer naar de stoel waarop je nu zit. Het enige wat jij hoeft te doen is mijn verhaal volgen.
Ik wens je veel innerlijke rust toe en een ontspannen hoofd."

Inhoud
De bergwandeling
De waterval
De luchtballon
De snorkeltocht
De dolfijnmeditatie
De tempelwandeling
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Spreker(s): Ina Fidder
Speelduur: 1 uur 17 min

Grootte: 75 MB

ISBN: 9789047610052