Assortiment

Mediteren in jouw kleur - Balans brengen in je chakra's - Ina Fidder

Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben allemaal een eigen kleur en voorzien een bepaald lichaamsgebied van energie. Op dit luisterboek kun je luisteren naar zeven visualisaties. Spreker(s): Ina Fidder
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben allemaal een eigen kleur en voorzien een bepaald lichaamsgebied van energie. Onbewust kun je ze voelen. Denk maar eens aan dat gevoel in je buik dat aangeeft of je iets wel of juist niet moet doen. Of aan de pijn die je voelt in je hartstreek bij heftige emoties. De hand die je op je keel legt bij grote schrik. Onbewust raak je dan zo’n chakra aan.

Er is veel over de chakra’s geschreven en er valt veel over te leren. Op dit luisterboek kun je luisteren naar zeven visualisaties waarbij je werkt met de kleur van dat chakra en zo leer je balans aan te brengen. Praktisch en simpel. En erg doeltreffend, weet ik uit ervaring. Ik wens je veel luisterplezier en succes met dit luisterboek. Met vriendelijke groet, Ina Fidder.

Inhoud
Het eerste chakra - rood
Het tweede chakra - oranje
Het derde chakra - geel
Het vierde chakra - groen
Het vijfde chakra - blauw
Het zesde chakra - indigo
Het zevende chakra - violet

Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Rubinstein
Spreker(s): Ina Fidder
Speelduur: 0 uur 40 min

Grootte: 37 MB

ISBN: 9789047623731