Assortiment

In wankel evenwicht - Voorgelezen door Dieuwertje Blok - Elizabeth George

Met niet meer bij zich dan een rugzak trekt Lynley al een maand te voet door Cornwall, om alleen te zijn met zijn gedachten. Maar dan ziet hij een lichaam liggen. Spreker(s): Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Na de dood van zijn vrouw heeft Thomas Lynley ontslag genomen bij New Scotland Yard. Met niet meer bij zich dan een rugzak trekt hij al een maand te voet door Cornwall, om alleen te zijn met zijn gedachten. Maar terwijl hij op een rotspad langs de kust naar de golven in de diepte staart, ziet hij op een rots beneden hem het lichaam van een jongen liggen. Dood.

Zodra rechercheur Bea Hannaford van de plaatselijke politie erachter komt wie Lynley is, wil ze hem niet laten gaan. New Scotland Yard heeft zijn ontslag niet geaccepteerd en dus is Lynley nog steeds politieman, en zij kan zijn hulp goed gebruiken. En Lynley – het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan – is door de hele zaak geïntrigeerd. Wanneer Barbara Havers zich bij hem voegt, begint een speurtocht binnen een kleine gemeenschap waar geheimen uit heden en verleden zich opstapelen.


Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Imprint: AW Bruna
Spreker(s): Dieuwertje Blok
A.W. Bruna Uitgevers (298)
AW Bruna (18)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 23 uur 44 min

Grootte: 1303 MB

ISBN: 9789046172506