Assortiment

In de genade van mijn meester - erotisch verhaal - Reiner Larsen Wiese

"Nu heb ik mijn orgasmes zo vaak als ik tijd heb, zo vaak als ik er zin in heb, zo vaak als ik er geld voor heb. Ik hoef niet na te denken. Mijn meester weet waar ik van hou. Hij doet alles waar ik... Spreker(s): Lora van Doorn
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

"Nu heb ik mijn orgasmes zo vaak als ik tijd heb, zo vaak als ik er zin in heb, zo vaak als ik er geld voor heb. Ik hoef niet na te denken. Mijn meester weet waar ik van hou. Hij doet alles waar ik zolang naar heb verlangd. Hij corrigeert me, bindt me vast en slaat me, hij dwingt me. Hij houdt van zijn werk. Dat weet ik. De laatste paar keer dat ik er was, heeft hij ook een orgasme gehad. Dat staat niet in de brochure van de kliniek. Dat gebeurde niet toen ik voor het eerst bij hem kwam. Hij zou er de energie ook niet voor hebben met al die klanten. Ik probeer er niet trots op te zijn, maar ik kan er niets aan doen."

Deze novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Het is haar doel om de menselijke natuur en de verscheidenheid daarvan weer te geven met korte verhalen over passie, intimiteit, liefde en lust. Deze novelles bestaan uit krachtige verhalen met een erotische ondertoon.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Lora van Doorn
Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 50 min

Grootte: 35 MB

ISBN: 9788726091694