Assortiment

In 10 stappen succesvol beleggen - Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties - Harm van Wijk

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? In 10 stappen helpt Harm van Wijk je om jouw geld voor je te laten werken. Spreker(s): Harm van Wijk
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al van alles geprobeerd en daarmee geld verloren? Maak jij je ook zorgen over het korten op pensioenen, de stijgende leeftijdsgrens van de AOW, de opbrengst van je woekerpolis of een negatieve (spaar)rente? Luister dan dit boek!
In 10 stappen helpt Harm je om jouw geld voor je te laten werken. Een beleggingsfonds of een vermogensbeheerder levert je door de hoge kosten namelijk maar enkele procenten op. Na het uitvoeren van alle stappen weet je niet alleen precies wat en wanneer te kopen, maar ook wanneer weer te verkopen. Je hebt ook een duidelijk beeld van je beleggingsdoel, je ontdekt een wetenschappelijk bewezen methode om de beurs te verslaan en je weet hoe je jouw risico verlaagt.
Dit boek is zeer praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg, praktijkvoorbeelden en vind je bij iedere stap opdrachten waardoor je ook daadwerkelijk aan de slag gaat! Voor je het weet, heb je een (passief) maandelijks inkomen uit aandelen en opties.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Harm van Wijk

Bookora (216)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 2 uur 29 min

Grootte: 205 MB

ISBN: 9789462552289