Zeven pijlen 6 - De medicijnverhalen, deel 6 - Hyemeyohsts Storm

Het zesde en laatste deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat de twee verhalen De wolfstok en Geen Naam. Spreker(s): Aris van Velden
€ 3,95 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Zeven Pijlen — De medicijnverhalen is de gesproken versie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit zes delen en bevat alle medicijnverhalen uit de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het zesde en laatste deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat twee verhalen. Het eerste verhaal is De wolfstok. Na het overlijden van zijn vader gaat een jongeman opzoek naar giften voor de stam. Wolfstok is een van de verhalen over Sweet Medicine en gaat over het transformeren van angst en oorlog in vrede en harmonie.

In het verhaal van Geen Naam roept een grootmoeder om kleine Geen Naam, om haar hout te brengen. Tot haar verbazing antwoordt een jongeman, die beweert Geen Naam te heten, haar. Hij verlaat vervolgens zijn familie om op zoek te gaan naar wie hij is. Hij vindt ‘Zeven Pijlen’ die hem helpt op zijn zoektocht.

Inhoud:
1. De wolfstok
2. Geen Naam

Uitgegeven door: Wehomah
Oorspronkelijke uitgever: Wehomah Productions
Spreker(s): Aris van Velden
Speelduur: 1 uur 7 min

Grootte: 124 MB

ISBN: 9789490748326