Assortiment

Zeven pijlen 5 - De medicijnverhalen, deel 5 - Hyemeyohsts Storm

Gesproken versie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen, zoals deze aan bod komen in de geschreven versie. Spreker(s): Aris van Velden
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zeven Pijlen — De medicijnverhalen is de gesproken versie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen, zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het vijfde deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat drie verhalen: De twee oude mannen, Stier kijkt terug en Gevallen Ster.
Alle drie de verhalen ontvouwen nieuwe bloemen van kennis en zijn een wegwijzer voor onze eigen groei en bewustwording. We leren over traditie en hoe deze ons blind kan maken. Onze groei bevriest wanneer we te halsstarrig vasthouden aan onze eigen manier van doen en volharden in onze eigen kijk op de wereld.

Inhoud
1 De twee oude mannen
2 Stier kijkt terug
3 Gevallen Ster

Uitgegeven door: Wehomah
Oorspronkelijke uitgever: Wehomah Productions
Spreker(s): Aris van Velden
Speelduur: 1 uur 22 min

Grootte: 151 MB

ISBN: 9789490748319