Assortiment

Zeven pijlen 4 - De medicijnverhalen, deel 4 - Hyemeyohsts Storm

Drie verhalen uit 'Zeven Pijlen - De medicijnverhalen'. Het verhaalt over onze zoektocht naar onze gaven en onze eigen blindheid in ons zoeken. Spreker(s): Aris van Velden
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zeven Pijlen — De medicijnverhalen is de gesproken versie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen, zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het vierde deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat drie verhalen (De andere man, Sterwater en Het schild van de vier sterren). De andere man gaat over de Zonnedansweg en vertelt het verhaal van één van de kanten van de gevorkte boom (de Zonnedans). Deze keer is het de spiegel van Bizon Vrouwen uit deel 3. Het verhaalt over onze zoektocht naar onze gaven en onze eigen blindheid in ons zoeken.

Sterwater gaat over hoe wij als mensen uit de harmonie met het leven zijn gestapt, en over de manieren om weer terug in deze harmonie te komen.

Het schild van de Vier Sterren gaat over één van de vierenveertig schilden van lering.

Inhoud
1 De andere man
2 Sterwater
3 Het schild van de Vier Sterren

Uitgegeven door: Wehomah
Oorspronkelijke uitgever: Wehomah Productions
Spreker(s): Aris van Velden
Speelduur: 1 uur 14 min

Grootte: 137 MB

ISBN: 9789490748302