Assortiment

Zeven pijlen 2 - De medicijnverhalen, deel 2 - Hyemeyohsts Storm

Het tweede deel van het luisterboek van 'Zeven Pijlen' bevat twee medicijn verhalen ('De zingende steen' en 'Springende muis') en een lering. Spreker(s): Aris van Velden
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zeven Pijlen — De medicijnverhalen is de luisterboekversie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het tweede deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat twee medicijn verhalen (De zingende steen en Springende muis) en een lering. Het verhaal van zingende steen gaat over het zoeken naar jezelf. Het verhaal van springende muis is inmiddels een klassieker geworden en gaat over de moed en uitdagingen om je eigen pad of visioen te volgen.

Inhoud
Hoofdstuk 1: De zingende steen
Hoofdstuk 2: De man van licht spreekt
Hoofdstuk 3: Springende muis

Uitgegeven door: Wehomah
Oorspronkelijke uitgever: Wehomah Productions
Spreker(s): Aris van Velden
Speelduur: 1 uur 10 min

Grootte: 129 MB

ISBN: 9789490748227