Assortiment

Het Lied van Heyoehkah - Vertaling: Aris van Velden - Hyemeyohsts Storm

In dit verhaal wordt er door de auteur een wereld tot leven gebracht die ons terugvoert naar de late 19e eeuw in Amerika en ons als lezer een spiegel voorhoudt van hoe we als mens omgaan met het Leven. Spreker(s): Aris van Velden
Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het Lied van Heyoehkah is het tweede boek van de schrijver Hyemeyohsts Storm, de auteur van het boek Zeven Pijlen. In Het Lied van Heyoehkah maken we kennis met Estcheemah, de latere lerares van Storm, en haar familie. In dit boek maken we op de traditionele manier van het vertellen van verhalen verder kennis met de diepgaande kennis van de Indiaanse Cultuur. In dit verhaal wordt er door de auteur een wereld tot leven gebracht die ons terugvoert naar de late 19e eeuw in Amerika en ons als lezer een spiegel voorhoudt van hoe we als mens omgaan met het Leven.

Het Lied van Heyoehkah stimuleert en doet een beroep op ons als lezer om onze verbeelding te gebruiken en open te staan voor het magische en onverwachte. Net als de Heyoehkah, ‘De Heilige Clown’, de toeschouwers constant op het verkeerde been zet gebeurt dat ook in dit boek.De verwarring die je hierdoor als lezer kan ervaren opent de deur voor wijsheid en kennis om je geest en bewustzijn binnen te treden.

In dit boek is niets wat het lijkt en is alles precies wat het is.
Uitgegeven door: Wehomah
Oorspronkelijke uitgever: Wehomah Productions
Spreker(s): Aris van Velden
Speelduur: 14 uur 37 min

Grootte: 803 MB

ISBN: 9789490748111