Assortiment

Hoor wat ik voor je kan betekenen - een analyse vanuit cliëntperspectief van de communicatie in zorg en welzijn, met tips en trucs hoe de cliënt direct begrijpt wat je als professional te bieden hebt - Maarten Muis

Luisterboek voor de zorgprofessional dat vanuit clientperspectief een analyse geeft op communicatie in zorg en welzijn. Dit verpakt de auteur Maarten Muis in een persoonlijk verhaal. Met elf tips voor betere communicatie. Spreker(s): Maarten Muis
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit unieke luisterboek voor de zorgprofessional geeft vanuit clientperspectief een analyse op communicatie in zorg en welzijn. Dit verpakt Maarten Muis in een persoonlijk verhaal. Het wordt als luisterboek uitgegeven zodat het de zorg- en welzijnsprofessional kan inspireren. Het luisterboek eindigt met elf tips voor betere communicatie. Succesvol behandelen en effectief hulpverlenen begint met hoe de professional duidelijk maakt wat hij of zij voor de ander kan betekenen.

Maarten Muis kent het werkveld goed uit eigen ervaring en heeft er daarnaast brede kennis van door projecten van peer-support en de inzet van ervaringsdeskundigen.

"De zorg- en welzijnsprofessionals die mij na de psychose hielpen herstellen, verdienen het door mijn verhaal geïnspireerd te worden. Zodat zij hun communicatie beter kunnen afstemmen op hulp- en zorgvraag van de individuele cliënt. Nieuwe gevallen van ‘verward gedrag’ worden dan nog sneller en beter geholpen dan ik."

Uitgegeven door: Tobi Vroegh
Oorspronkelijke uitgever: Tobi Vroegh
Spreker(s): Maarten Muis

communicatie (42)
paramedisch (36)
Tobi Vroegh (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 36 min

Grootte: 50 MB

ISBN: 9789078761655