Assortiment

Het smalle pad van de liefde - Vonne van der Meer

'Het smalle pad van de liefde' is een verhaal over verlies, schuldgevoel en een onmogelijke liefde die de weg vrijmaakt naar een ander verlangen. Spreker(s): Vonne van der Meer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een Nederlands gezin brengt al jaren de zomer door bij een bevriend Frans-Nederlands gezin dat na een noodlottig ongeval – waarbij hun jongste kind de dood vond – in de Auvergne is gaan wonen. Mae en Pieter Akkerman zijn de vrienden van na het ongeluk, en de precieze toedracht ervan kennen ze niet.

De vriendschap tussen beide families lijkt er een voor het leven, maar wordt danig op de proef gesteld als er een onmogelijke verliefdheid ontstaat tussen de vader van het overleden kind en de vrouw uit Nederland. De liefde houdt slechts een zomer lang stand, maar leidt tot grote verwarring bij de vrouw. Uiteindelijk bekent ze haar overspel aan een bevriende non en ontwaakt er in haar een religieus bewustzijn.

Het smalle pad van de liefde is een verhaal over verlies, schuldgevoel en een onmogelijke liefde die de weg vrijmaakt naar een ander verlangen.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): Vonne van der Meer
Speelduur: 5 uur 59 min

Grootte: 328 MB

ISBN: 9789025453787