Assortiment

Het recht van de sterkste - Silvester Zwaneveld

Dat Arie & Silvester een zaal plat konden spelen wist iedereen, maar zou Silvester het ook alleen kunnen? Ja, dat kon hij. 'Het recht van de sterkste' is een indringende show met een ongezonde dosis humor. Spreker(s): Silvester Zwaneveld
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dat Arie & Silvester een zaal plat konden spelen wist iedereen, maar zou Silvester het ook alleen kunnen? Ja, dat kon hij. Zijn eerste soloshow Silvester Alone was een groot succes. Met Het recht van de sterkste zet Silvester de nieuwe koers als solocabaretier overtuigend door. De grote vraag van het programma is: zijn wij evolutionair gezien niet allang voorbij onze uiterste houdbaarheiddatum?

En als wij inmiddels evolutionair afval zijn, wat doen we dan nog met onze tijd op aarde? De tweede solo show van deze cabaretier is grappig, indrukwekkend en meeslepend. Het recht van de sterkste biedt hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische overpeinzingen en sterke, harde grappen. Alles op het indrukwekkend hoge niveau dat we van Silvester gewend zijn. Een indringende show met een ongezonde dosis humor.

Uitgegeven door: Uitgeverij Nanda
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Nanda
Spreker(s): Silvester Zwaneveld
Speelduur: 1 uur 36 min

Grootte: 178 MB

ISBN: 9789490983796