Assortiment

Het pact - Een Robert Gallagher thriller - Alexander van Ketwich

De aanslag op de vice president van de USA dwingt ex secret service agent Robert Gallagher tot het uiterste om de verrassende waarheid te ontdekken. Spreker(s): Marc-Peter van der Maas
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Geen van de getuigen had het vliegtuig zien aankomen. Of gehoord. Het was zomaar met een gigantische klap uit de lucht komen vallen. Hulpdiensten waren binnen luttele minuten op de onheilsplek. Verbijsterd aanschouwden ze de omgeving. Een hele rij huizen was weggevaagd en tussen de wrakstukken lagen overal lichamen. Het was snel duidelijk: hier konden ze geen levens meer redden. Niemand kon de vliegramp met de Boeing 757 van de Amerikaanse vicepresident Gary Stevens hebben overleefd.

Drie maanden voor het fatale ongeluk had Gary Stevens zijn kleinzoontjes Samuel en George in zijn studeerkamer gevonden. Op de vloer voor zijn bureau. Het oudste jongetje lag in een plas bloed met naast hem het pistool van Stevens. Het joch was dood en zijn broertje was levensgevaarlijk gewond. Het dramatische ongeluk roept vragen op bij de pers. Zal de Republikeinse vicepresident Stevens nu anders tegen de ongecontroleerde verkoop van vuurwapens gaan aankijken? Uiteindelijk ontdekt ex-Secret Service agent Robert Gallagher de schokkende waarheid.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Marc-Peter van der Maas

Bookora (216)
Spanning (1347)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 7 uur 34 min

Grootte: 624 MB

ISBN: 9789462551725