Assortiment

Het oneindige spel - Simon Sinek

In 'Het oneindige spel’ laat Simon Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van e
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

We kiezen het spel niet. We bepalen de regels niet. Maar we kiezen wel hoe we spelen.

Simon Sinek bereikte miljoenen lezers met zijn bestseller Begin met het Waarom, nu is er de langverwachte opvolger Het oneindige spel. In Het oneindige spel laat Sinek zien dat ondernemen en werken wel een duidelijk begin hebben, maar geen echt einde: ze vormen een oneindig spel. Anders dan bij voetbal of schaken, met hun heldere spelregels en duidelijke einde, kun je nooit van een eindoverwinning spreken; telkens vind je nieuwe uitdagingen op je pad.

De beste leiders spelen instinctief volgens de regels van het oneindige spel. Ze beseffen dat het niet gaat om de volgende kwartaalcijfers of de volgende verkiezingsresultaten; het gaat om de volgende generatie. Aan de hand van vele voorbeelden laat Sinek zien hoe zij organisaties bouwen die sterker, innovatiever en inspirerender zijn en waar mensen elkaar en hun leiders vertrouwen. Ze kunnen iedere storm trotseren en leiden ons de toekomst in.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: Business Contact
Spreker(s): Stijn Westenend
Speelduur: 8 uur 26 min

Grootte: 694 MB

ISBN: 9789047013570