Assortiment

Het meisje in de toren - Katherine Arden

'Het Meisje in de Toren' is het sprookjesachtige vervolg op Katherine Ardens 'De Beer en de Nachtegaal'. Spreker(s): Esther Floor
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vasilisa groeide op aan de rand van de Russische wildernis, waar de sneeuw zich huizenhoog ophoopte en waar er waarheid school in de sprookjes die rond het vuur werden verteld. Vasilisa's gave om te zien wat anderen niet zien trok de aandacht van Morozko – Vorst, de winterdemon uit de verhalen – en samen redden zij Vasilisa's volk van de ondergang. Maar omdat ze anders is dan de anderen, wordt ze door haar eigen mensen voor heks uitgemaakt. Na te zijn weggejaagd uit haar huis heeft Vasilisa nog maar twee opties: trouwen of het klooster in. Een onmogelijke keuze, en dus kiest ze voor het avontuur. Verkleed als jongen trekt ze eropuit op haar schitterende hengst Solovey.

Als Vasilisa echter een stel bandieten te slim af is, verandert alles. De grootvorst van Moskou roemt haar heldendaden, en plots wordt Vasilisa weer herenigd met haar zus en broer, die nu deel uitmaken van de vriendenkring van de vorst. Maar als ze er aan het hof achter komen dat ze eigenlijk een meisje is, zal dat grote gevolgen voor haarzelf en haar familie hebben. Voordat ze zich kan bevrijden uit het web van Moskouse intriges – en terwijl Morozko met advies komt waarvan niet te zeggen valt of het betrouwbaar is – wordt Vasilisa geconfronteerd met een gevaar dat heel Moskou bedreigt.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Imprint: LS Amsterdam
Spreker(s): Esther Floor
LS Amsterdam (185)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 12 uur 58 min

Grootte: 712 MB

ISBN: 9789024586486