Assortiment

Het lied van de grotten - De aardkinderen deel 6 - Jean M. Auel

Het slot van de met de NS Publieksprijs bekroonde serie 'De Aardkinderen' Spreker(s): Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het slot van de met de NS Publieksprijs bekroonde serie De Aardkinderen

De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten. In dit zesde en laatste deel van de serie kunnen haar vele fans eindelijk lezen hoe het afloopt met Ayla, Jondalar en hun dochtertje Jonayla.

De saga gaat verder met de opleiding die Ayla geniet tot Zelandoni, een spiritueel leider en genezer. Ze wordt de acoliet van de Zelandoni van de Negende Grot en ze begint aan een reeks intensieve reizen die deel uitmaken van haar heilige training. Maar het dagelijks leven in de prehistorie is zwaar en Ayla worstelt om de juiste balans te vinden tussen haar spirituele roeping en haar taak als jonge moeder van Jonayla. De gevolgen kunnen niet uitblijven en haar relatie met Jondalar komt onder spanning te staan…

Wederom weet Jean Auel haar talent voor het vertellen van verhalen en het creëren van boeiende personages te combineren met een opmerkelijke herschepping van het leven zoals het duizenden jaren geleden door de mens werd geleefd. Het leefgebied, de schuilplaatsen, de verlangens, het geloof, de creativiteit en het dagelijks leven van de Zelandoniërs zijn allemaal net zo echt als de werkelijkheid die de lezer dagelijks op het nieuws ziet. <em>Het lied van de grotten</em> is een briljante prestatie van een van de meest geliefde schrijvers ter wereld.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Imprint: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Dieuwertje Blok
Speelduur: 34 uur 27 min

Grootte: 1892 MB

ISBN: 9789046172148