Assortiment

Het kwaad in ons - Corine Hartman

Het gezin Steenbeeck woont in het idyllische Hattem aan de IJssel. Simone heeft een patisserie in het dorp, Richard is leraar in Zwolle en de kinderen... daar stokt het perfecte plaatje. Een gezin aan de rand van de afgrond... Spreker(s): Hymke de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor een andere weg. Ze werden de trotse adoptieouders van de Braziliaanse Daniel en Nina. Niet lang daarna raakte Simone alsnog zwanger en dochter Veerle completeerde het gezin.

Nu, bijna twintig jaar later, woont het gezin Steenbeeck in het idyllische Hattem aan de IJssel. Simone heeft een patisserie in het dorp, Richard is leraar in het vlakbij gelegen Zwolle en de kinderen… daar stokt het perfecte plaatje. Voor Daniel verloopt de puberteit wel heel moeizaam. Langzaam slaan er gaten in het warme, veilige nest dat Simone haar gezin wil bieden. Ongemerkt schuiven ze naar de rand van de afgrond, tot broer en zus zich volledig in het nauw gedreven voelen en een besluit nemen met dodelijke gevolgen.

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Hymke de Vries
De Bezige Bij (152)
Uitgeverij Cargo (81)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 8 uur 28 min

Grootte: 465 MB

ISBN: 9789403123707