Assortiment

Het kasteel van Satan - Han Peeters

De diepste spelonken van het satanisme Spreker(s): Peter van Eerdenburg, Paul Klooté
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een man en een vrouw hebben elkaar ontmoet via een datingsite en onderhouden een heftige SM-relatie. Een vriendin van de vrouw is vermoord en zij en haar nieuwe vriend worden ervan verdacht, maar bij gebrek aan bewijs vrijgelaten. De man is fietsenhandelaar en hij komt in contact met een investeerder die hem geld verstrekt voor het uitbouwen van zijn bedrijf. Deze investeerder nodigt hen uit voor een feest op zijn kasteel in de Belgische Ardennen. Dan speelt hun onderbewustzijn op en herkennen ze het kasteel uit hun vroege jeugd. Ze zijn daar al eens eerder geweest, maar weten het niet meer precies.

Het feest slaat om in horror als blijkt dat ze er naar het kasteel zijn gelokt om de nieuwe beheerders te worden. Het is een satanisch bolwerk waar de meest vreselijke dingen gebeuren, waarvandaan opdrachten werden verstrekt om kinderen te ontvoeren. Ze komen in een hel terecht met weinig kansen het te overleven.

Twee rechercheurs zijn inmiddels meer over de man en de vrouw te weten gekomen en gaan naar ze op zoek, want ze zijn spoorloos verdwenen. De rechercheurs leggen vervolgens het satanisme bloot en welke diepgewortelde vertakkingen het heeft in onze samenleving.

Het kasteel van Satan is een samenvoeging van De verscheurde vrouw en De hel van Octagon.

Uitgegeven door: ClusterEffect
Imprint: LuisterEffect
Spreker(s): Peter van Eerdenburg, Paul Klooté
Speelduur: 12 uur 40 min

Grootte: 787 MB

ISBN: 9789462171459