Assortiment

Het geheugenwoud - Voorgelezen door Huub Dikstaal - Sam Lloyd

Een adembenemende thriller over een ontvoerd meisje, de jongen die haar kan redden en hun huiveringwekkende kat-en-muisspel vol bedrog en verraad. Voor de liefhebbers van Stephen King en C.J. Tudor. Spreker(s): Huub Dikstaal
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

‘Als je pas net bent aangekomen, waarom wil je dan al weg?’

Elissa, een dertienjarig schaaktalent, is aangekomen in het Geheugenwoud op de belangrijkste dag van haar leven. Ze deed mee aan een nationaal schaakkampioenschap toen ze werd ontvoerd. Ze werd wakker in een ondergrondse cel.
Elijah woont al naast het Geheugenwoud zolang hij zich kan herinneren. Hij is pas twaalf, maar heeft zijn hele leven in het bos gespeeld en kent er elke centimeter. En dan vindt hij Elissa.
Als hij opduikt in haar cel, neemt Elissa aan dat Elijah haar zal helpen te ontsnappen of naar de politie zal gaan. Maar Elijah wil niet dat Elissa weggaat, bang als hij is om haar vriendschap te verliezen.

Het gedrag van haar ontvoerder wordt steeds onvoorspelbaarder en algauw zijn Elijahs bezoekjes Elissa’s enige vorm van verlichting. Elissa realiseert zich dat de vreemde, eenzame jongen haar enige kans op overleving is. Ze speelt een dodelijk kat-en-muisspel om hem over te halen haar te helpen en hun vriendschap zal hun beider lot bepalen…

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Imprint: AW Bruna
Spreker(s): Huub Dikstaal

A.W. Bruna Uitgevers (298)
AW Bruna (18)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 12 uur 41 min

Grootte: 696 MB

ISBN: 9789046173572