Assortiment

Het diepe water - Een psychologische thriller - Felix Thijssen

Spannende psychologische thriller als 'Luisterboek Plus', voorgelezen door Barbara Tiggeler en met muziek van en door Karel Boehlee. Spreker(s): Barbara Tiggeler
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Francines vader is bezeten van de droom een jacht te kopen en samen met zijn dochter de wereld over te zeilen. Maar in de loop der jaren ziet Francine die droom veranderen in een nachtmerrie. Ze zullen het nodige geld nooit bij elkaar krijgen.

Alles grijpt Francine aan om iets te verdienen. Ze brengt zelfs gestolen auto's naar Duitsland. En daarna krijgt ze een nog lucratiever klusje - simpel en zonder risico's. Maar drie dronken mannen verpesten alles.

Het diepe water van Felix Thijssen is een spannende psychologische thriller die wij met liefde hebben ingesproken en voorzagen van sounddesign en muziek. In de studio van ‘Gouden Kalf winnend' sound-designer Bart Jilesen werd het boek ingesproken. Maartje Lourens maakte er soundscapes bij. Karel Boehlee, begenadigd jazzmusicus, die ondere andere de vaste pianist van Toots Thielemans was, heeft speciaal voor dit verhaal muziekfragmenten gemaakt.

Mijn wens om onze prachtigste kunstvormen van eigen bodem samen te brengen en ze elkaar daardoor te laten versterken is uitgekomen met ons eerste 'Luisterboek Plus'. Wij wensen u veel luistergenot.
Barbara Tiggeler

Uitgegeven door: Voice&Noise
Spreker(s): Barbara Tiggeler

Muziek (217)
Roman (1985)
Spanning (1347)
Voice&Noise (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 53 min

Grootte: 815 MB

ISBN: 9789082721904