Assortiment

The Amazon Rainforest - Sounds from a peaceful wilderness - Henk Meeuwsen

Maak kennis met wonderlijke geluiden van het tropisch regenwoud. Prachtige, originele natuurgeluiden van hoge kwaliteit. Zonder gesproken woord, maar met uitgebreid boekje dat als pdf-bestand wordt meegeleverd.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek is opgenomen in een deel van het tropisch regenwoud waar het nooit stil is, maar ook nooit een kakofonie. Het is een vredige wildernis. Het luisterboek bevat geen gesproken woord, maar in het als pdf-bestand meegeleverde boekje staat uitgebreid beschreven waar u op moet letten.

U hoort hoe de sfeer in de loop van de dag verandert door de steeds wisselende samenstelling van het koor. Vele vogels, kikkers, padden en insecten laten hun zang horen. Ook het magnifieke geluid van brulapen en papegaaien ontbreekt niet, evenmin als een tropische onweersbui. De opnames zijn zowel op de grond als hoog in de bomen gemaakt.

Dit luisterboek is mede mogelijk gemaakt door Stichting Het Kronendak en opgenomen in de omgeving van Amazonat Jungle Lodge.

De opnames zijn helder en sfeervol zoals u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord en bevatten geen gesproken woord of muziek. Daarom zijn ze ideaal om bij te ontspannen en om van te leren. Als de natuur het laat afweten kunt u thuis heerlijk genieten van de mooiste natuurgeluiden. Ga er lekker ontspannen voor zitten of ga gewoon door met waar u mee bezig was. Met natuurgeluiden in huis bent u zelf een beetje buiten. Opgenomen met bijzonder professionele opname-apparatuur en bij Luisterrijk in uitzonderlijk hoge kwaliteit te downloaden.

Inhoud
Zonsopgang
Ochtend
Middag
Zonsondergang
Avond
Nacht
Onweersbui
Uitgegeven door: Meeuwsen Natuurgeluiden
Speelduur: 1 uur 14 min

Grootte: 147 MB

ISBN: 9789461495587