Assortiment

Nachtegaal - Henk Meeuwsen

De nachtegaal op zijn mooist! Prachtige, originele natuurgeluiden van hoge kwaliteit. Zonder gesproken woord, maar met uitgebreid boekje dat als pdf-bestand wordt meegeleverd.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De nachtegaal is van zo dichtbij opgenomen dat zijn zang volledig tot zijn recht komt. Grote kans dat u de nachtegaal nog nooit zo hebt gehoord. Elke fluittoon, roller, triller, ja elk geluidje hoort u in zijn zuiverste vorm: niet verstoord door omgevingsgeluiden of gehinderd door obstakels.

De opnames zijn gemaakt in de nacht en vroege ochtend, waardoor de nachtegaal een constante factor is in een veranderende omgeving. Hij is te horen met een magnifiek kikkerkoor op de achtergrond of met koekoeken, merels en een spotvogel. U hoort de nachtegaal in een volledig stille nacht met alleen een licht briesje in de populieren. Ook hoort u de nachtegaal een vocale strijd aangaan met zijn buurman door hem na te apen. In het boekje, dat als pdf-bestand wordt meegeleverd, wordt gewezen op interessante details en schrijft Dick de Vos (auteur van het boek Wat zingt daar?) over de plaats die de nachtegaal door zijn uitzonderlijke zang heeft verworven in de literatuur.

De opnames zijn helder en sfeervol zoals u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord en bevatten geen gesproken woord of muziek. Daarom zijn ze ideaal om bij te ontspannen en om van te leren. Als de natuur het laat afweten kunt u thuis heerlijk genieten van de mooiste natuurgeluiden. Ga er lekker ontspannen voor zitten of ga gewoon door met waar u mee bezig was. Met natuurgeluiden in huis bent u zelf een beetje buiten. Opgenomen met bijzonder professionele opname-apparatuur en bij Luisterrijk in uitzonderlijk hoge kwaliteit te downloaden.

Inhoud
Nacht
Buurmannen
Ochtendschemer
Met spotvogel
Zonsopkomst
Bornsesteeg
Uitgegeven door: Meeuwsen Natuurgeluiden
Speelduur: 1 uur 18 min

Grootte: 144 MB

ISBN: 9789461495563