Merels & meer - Henk Meeuwsen

Geniet van de merelzang en leer individuele merels kennen. Prachtige, originele natuurgeluiden van hoge kwaliteit. Zonder gesproken woord, maar met uitgebreid boekje dat als pdf-bestand wordt meegeleverd.
€ 11,95 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

U hoort in dit luisterboek de zang van acht verschillende merels onder verschillende omstandigheden. U kunt horen dat de ene merel duidelijk anders zingt dan de andere. Het luisterboek bevat geen gesproken woord, maar in het als pdf-bestand meegeleverde boekje staat uitgebreid beschreven waar u op moet letten.

Naast de merels hoort u roodborst, vink, grote lijster, zanglijster, een hommel, muggen en onweer op de voorgrond. Wat meer op de achtergrond zijn opvallende rollen weggelegd voor zomertortels, koekoek, koe en talrijke andere vogels.

De opnames zijn helder en sfeervol zoals u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord en bevatten geen gesproken woord of muziek. Daarom zijn ze ideaal om bij te ontspannen en om van te leren. Als de natuur het laat afweten kunt u thuis heerlijk genieten van de mooiste natuurgeluiden. Ga er lekker ontspannen voor zitten of ga gewoon door met waar u mee bezig was. Met natuurgeluiden in huis bent u zelf een beetje buiten. Opgenomen met bijzonder professionele opname-apparatuur en bij Luisterrijk in uitzonderlijk hoge kwaliteit te downloaden.

Inhoud
Aankondiging
Wat moet dat daar?
Mijn merel
Uitbundige zanglijster
Roodborst met tijd
In een kathedraal
Wat een drukte
Altijd hetzelfde liedje
Zoem zoem
Voelt zich geweldig
Vertellend
Onweer
Blij met de regen
De grote lijster jubelt
Uitgegeven door: Meeuwsen Natuurgeluiden
Speelduur: 1 uur 5 min

Grootte: 122 MB

ISBN: 9789461495556
Populaire tags