Assortiment

In de tuin onder de pannen - Henk Meeuwsen

Zo klinkt de natuur rond huis en boerderij als iedereen nog slaapt. Prachtige, originele natuurgeluiden van hoge kwaliteit. Zonder gesproken woord, maar met uitgebreid boekje dat als pdf-bestand wordt meegeleverd.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Er zijn nog tuinen en erven in Nederland waar het vroeg in de ochtend paradijselijk klinkt. Het luisterboek begint eind augustus, wanneer de natuur op zijn stilst is en eindigt in juni wanneer de natuur rond huis uitbundiger is dan in menig natuurgebied.

U kunt zoal genieten van hanen in de vroege ochtend, een roodborst in de herfst, een merelkoor, een groene specht, bijen en hommels in een boomgaard, een zweefvlieg boven en een kikker in een boerensloot, een huiszwaluw onder en een huismus op de dakgoot, een boerenzwaluw boven een slapend paard, spreeuwen op de dakgoot van het gemeenschapshuis, koolmees en pimpelmees wisselen elkaar af, een kerkuil in een koeienstal, gierzwaluwen rond de pastorie, een merel en een spotvogel in een houtwal, en nog veel meer. Het luisterboek bevat geen gesproken woord, maar in het als pdf-bestand meegeleverde boekje staat uitgebreid beschreven waar u op moet letten.

De opnames zijn helder en sfeervol zoals u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord en bevatten geen gesproken woord of muziek. Daarom zijn ze ideaal om bij te ontspannen en om van te leren. Als de natuur het laat afweten kunt u thuis heerlijk genieten van de mooiste natuurgeluiden. Ga er lekker ontspannen voor zitten of ga gewoon door met waar u mee bezig was. Met natuurgeluiden in huis bent u zelf een beetje buiten. Opgenomen met bijzonder professionele opname-apparatuur en bij Luisterrijk in uitzonderlijk hoge kwaliteit te downloaden.

Inhoud
Eikels
Hanen
Winterterritorium
Toch maar de nok
Tiereliereliedje
Ik ben er ook
Zeker een ringmus
Merel in de polder
Beetje rommelig graag!
Zingend op jacht
Merelkoor
Bieteut
Belletje
Lachende specht
Op en onder de dakgoot
Bloeiende appelbomen
It Mienskipshus
Slapend paard
Ren
Boerensloot
Nacht
Oude St. Antoniuskerk
Naderend onweer
Onweer
Uitgegeven door: Meeuwsen Natuurgeluiden
Speelduur: 1 uur 19 min

Grootte: 154 MB

ISBN: 9789461495594