Assortiment

De Hei - Henk Meeuwsen

De natuur lijkt op de hei rustig aan te doen, maar schijn bedriegt. In de herfst kun je er midden in de nacht burlende edelherten aantreffen. Henk Meeuwsen ging bij de herten op bezoek en maakte fantastische opnamen.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De ultieme plek om rustig te wonen noemen we een hutje op de hei. Het hutje staat voor soberheid en de hei voor rust en ruimte. Er hoeft helemaal niets. Ook de natuur lijkt op de hei rustig aan te doen, maar schijn bedriegt. In de herfst kun je er midden in de nacht burlende edelherten aantreffen.

Henk Meeuwsen kreeg toestemming om bij de herten op bezoek te gaan en dat leverde een fantastische opname op. Ook bolderende korhanen maken er een show van en veranderen de heide in een borrelende stomende kookpot.

Fascinerend! Maar de heide is vooral bekend vanwege de rust die je er kunt vinden. Dat komt op deze productie prachtig tot uitdrukking door de zang van veldleeuwerik, boomleeuwerik, fitis, geelgors, veldkrekel en vele andere soorten. Luister en u hoeft even helemaal niets.

Inhoud
1 Roodborsttapuit
2 Koekoek
3 Geelgors
4 Korhoen
5 Boompieper
6 Boompieper in de wind
7 Fitis
8 Kraanvogel
9 Boomleeuwerik
10 Schapen
11 Veldkrekel
12 Boomleeuwerik in de nacht
13 Nachtzwaluw
14 Veldleeuwerik
15 Sprinkhanen
16 Edelhert
17 Bramensprinkhaan
Uitgegeven door: Meeuwsen Natuurgeluiden
Speelduur: 1 uur 18 min

Grootte: 108 MB

ISBN: 9789490938161