Assortiment

Hartstocht achter de spiegel - erotisch verhaal - Malin Edholm

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft een zeven uur lange treinreis voor de boeg. Wat ze nog niet weet, is dat de man naast haar zo‘n sterke lichamelijke reactie bij haar teweeg zal brengen, dat alles verandert in een droom. Spreker(s): Sylvia Christel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

"Als de deur van het toilet opengaat, sta ik met twee vingers in mijn vagina tegen de wasbak te stoten. Gechoqueerd en beschaamd draai ik mijn hoofd om te zien wie er binnenkomt. Ik was er daarstraks toch zeker van dat ik de deur op slot had gedaan. Natuurlijk is hij het. Lang, slungelig en pezig en – belangrijker nog – met een kloppende bobbel in zijn broek."

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft een zeven uur lange treinreis voor de boeg. Wat ze nog niet weet, is dat de man naast haar zo‘n sterke lichamelijke reactie bij haar teweeg zal brengen, dat alles verandert in een droom.

Hartstocht achter de spiegel neemt de lezer mee op ontdekkingsreis langs seksuele fantasieën en het intense verlangen naar een vreemde. Het is een kort, erotisch verhaal over vrouwelijk genot en blinde, niet te stoppen begeerte.

Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Sylvia Christel

Speelduur: 0 uur 21 min

Grootte: 17 MB

ISBN: 9788726130799