Assortiment

Hart van smaragd - Boek 3 van de GAIA Trilogie - Miranda Peters

Hart van smaragd is het derde en laatste deel in de spannende Young adult GAIA-trilogie. Leeftijd: 15+ Spreker(s): Stephanie Julien
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hart van smaragd is het derde deel uit de GAIA-trilogie. Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is vastbesloten om haar tegenstanders uit de weg te ruimen om haar vrienden en familie te beschermen. Maar gaandeweg komt ze erachter dat de dingen wederom niet zijn zoals ze lijken. Ze beseft dat ze allemaal pionnen zijn in een spel dat twintig jaar geleden al begonnen is en dat hun levens hierna nooit meer hetzelfde zullen zijn.

Voor Hester en haar vrienden begint een race tegen de klok als blijkt dat het verraad groter is dan ze ooit hadden kunnen denken. Dromen en werkelijkheid komen samen wanneer heden en verleden elkaar ontmoeten. Zal het ze lukken om hun tegenstanders te verslaan? Of zit er nog een addertje onder het gras?

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Stephanie Julien
Speelduur: 8 uur 22 min

Grootte: 689 MB

ISBN: 9789462551220