Assortiment

Super Jan - Harmen van Straaten

Een aaneenschakeling van grappige en fantasievolle avonturen over Jans buren, drie gruwelijke pestkoppen, twee niet zo heel slimme boeven, geheimzinnige ruimtewezens, en natuurlijk Super Jan. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Jan Meng, Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Jan spaart alles van Superman. Hij heeft zelfs een Supermanpak. Wanneer hij op de avond voor zijn zevende verjaardag een vallende ster ziet, wenst hij dan ook dat hij net zo sterk en dapper wordt als Superman. Op de ochtend van zijn verjaardag blaast hij de kaarsjes op zijn verjaardagstaart uit. Voor hij het weet ziet de kamer eruit alsof er een tornado heeft plaatsgevonden. Heeft dit soms iets met zijn wens van de avond ervoor te maken? Jan komt erachter dat hij net zo sterk en dapper kan zijn als Superman, maar alleen als iemand in nood is.

De avonturen die Super Jan beleeft, worden nog sprankelender door de voordracht van de best voorlezende Jan van Nederland: Jan Meng. Dieuwertje Blok, wereldberoemd van het Sinterklaasjournaal, neemt als professioneel nieuwslezer de krantenberichten voor haar rekening. Harmen van Straaten bewijst opnieuw zijn schrijf- en illustratietalent.

Super Jan is een aaneenschakeling van grappige en fantasievolle avonturen over de Stromboli’s (geen vulkaan maar Jans buren), drie gruwelijke pestkoppen, twee niet zo heel slimme boeven, geheimzinnige ruimtewezens, en natuurlijk Super Jan.

Inhoud
Een bijzondere avond
Een verschrikkelijke verjaardag
Naar school
De stinkstraf
Een vreemd feestje
Miss Poes
Ruimtewezens
De jacht wordt geopend
De menselijke kanonskogel
De vliegende beer
Beren achter bomen
Super Jan keert terug
Een plan
Clown Peppino
In de krant
Het gemene plan
De kraak van de eeuw
Een plan voor Jan
De valstrik
Het slurpmonster
Alles is weer gewoon
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Pimento
Spreker(s): Jan Meng, Dieuwertje Blok
Speelduur: 1 uur 27 min

Grootte: 63 MB

ISBN: 9789047608776