Assortiment

Sprookjes van Andersen - voor onderweg (serie) - Hans Christian Andersen

Zes van de mooiste sprookjes van Andersen, waaronder 'De prinses op de erwt' en 'De rode schoentjes', prachtig verteld door Robert Paul. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Robert Paul
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek bevat zes van de mooiste sprookjes van Hans Christian Andersen, prachtig en sfeervol verteld door Robert Paul.

De prinses op de erwt gaat over een koning en koningin die een prinsenzoon hebben die op zoek is naar een prinses. Om er een echte prinses uit te halen stellen ze een list op: wie na een nacht te slapen op 20 matrassen nog voelt dat er een erwt onder die 20 matrassen ligt wegens haar gevoelige huid kan niet anders dan een prinses zijn.

In Het lelijke eendje was er een moedereend die veel kuikens kreeg, waarvan eentje heel lelijk was. Dit lelijke eendje wordt gepest door zijn broertjes en zusjes en heeft het zwaar. Uiteindelijk besluit hij weg te lopen van zijn familie.

De rode schoentjes is een sprookje over een arm meisje dat Karin heet. Als haar moeder overlijdt, komt ze bij een vrouw te wonen en krijgt nieuwe schoentjes. Dit zijn echter geen gewone schoentjes: als Karin ze aan heeft blijven ze maar dansen en dansen.

Regie en opname: Pieter Lutz

Inhoud
De prinses op de erwt
Het lelijke eendje
De kabouter bij de kruidenier
De vlo en de professor
De rode schoentjes
Domme Hans
Uitgegeven door: Story Channel
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Lemniscaat
Spreker(s): Robert Paul
Speelduur: 1 uur 25 min

Grootte: 62 MB

ISBN: 9789461493231