Assortiment

Grimmige avonturen van Sabrina - Seizoen van de heks - Sarah Rees Brennan

Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag, en Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen… Spreker(s): Jantine van den Bosch
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag, Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen. Haar leven bestaat uit het bestuderen van magie en toverspreuken, rondhangen met vrienden en naar de film gaan met haar vriendje Harvey Kinkle.

Nu de tijd in de 'normale' wereld langzamerhand op aan het raken is, beseft ze dat het achterlaten van haar vrienden veel moeilijker is dan ze had verwacht. Al helemaal nu ze niet meer precies weet wat Harvey voor haar voelt. Wanneer haar nicht Ambrose voorstelt om een spreuk uit te spreken die zijn ware gevoelens voor haar zullen onthullen gaat het helemaal mis. Een mysterieuze bosgeest bemoeit zich met de spreuk en alles begint averechts te werken. Sabrina heeft zich altijd al aangetrokken gevoeld tot de macht van de magie. Toch begint ze steeds meer te twijfelen of haar magie haar niet het verkeerde pad op leidt. Zal ze ervoor kiezen om het pad van het licht te verlaten om het pad van de nacht te volgen?

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Volt
Spreker(s): Jantine van den Bosch

Singel Uitgeverijen (540)
Volt (57)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 8 uur 24 min

Grootte: 461 MB

ISBN: 9789021421186