Assortiment

Geluk in de pocket - Hoe word je de baas over je eigen geluk? - Pep Degens

Geluk in de pocket is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: keihard en onvoorspelbaar. Pep Degens daagt je uit om het heft in eigen hand te nemen. Spreker(s): Pep Degens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Gebruik je excuses om je keuzes goed te praten? Heb je het idee dat je toekomst je door de vingers glipt? Weet je nauwelijks waar je over drie jaar wilt staan? Zijn er meer van dit soort vragen die een gevoel van onbehagen bij je oproepen? Dan is de kans groot dat je op dit moment minder gelukkig bent dan je zou willen zijn. Dit boek brengt daar verandering in!

Geluk in de pocket is geen rozegekleurd verhaal over geluk. Het is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: vol teleurstellingen en afwijzingen, keihard en onvoorspelbaar. Pep Degens daagt je uit om het heft in eigen hand te nemen. Hoe? Door meedogenloos de verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag, zodat je meer grip krijgt op je eigen leven. Werken aan je eigen geluk is namelijk niet moeilijk, maar je moet het wel doen.
Dit boek staat vol technieken die je begeleiden op je weg naar geluk: geluk in de pocket!

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Pep Degens

Speelduur: 4 uur 31 min

Grootte: 372 MB

ISBN: 9789462552388