Assortiment

Gebonden - Emma Chase

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. Een man die veel van vrouwen weet, maar niet zo veel als hij denkt. Spreker(s): Kevin Hassing
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet… maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.
Gebonden is deel 1 van een trilogie, geschreven vanuit het perspectief van de man. Deel 2 is geschreven vanuit het perspectief van de vrouw en deel 3 vanuit het perspectief van beiden...

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Karakter Uitgevers
Spreker(s): Kevin Hassing

Speelduur: 7 uur 38 min

Grootte: 630 MB

ISBN: 9789463623735