Assortiment

Ga nooit terug - De nieuwe Jack Reacher thriller - Verkorte versie - Lee Child

Jack Reacher keert terug bij het hoofdkwartier van het 110th MP, wat voor hem aanvoelt als thuiskomen. Maar wat heeft hij zestien jaar geleden gedaan? En heeft hij plotseling een dochter? Geautoriseerde verkorte versie Spreker(s): Ron Brandsteder
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

‘Je bent terug in het leger, majoor. En als ik zeg: kruipen! Dan kruip jij.’

Na veel omzwervingen keert Jack Reacher eindelijk vanuit South Dakota terug in Virginia, bij het hoofdkwartier van het 110th MP, wat voor Reacher zo ongeveer aanvoelt als thuiskomen, om de huidige commandant, Susan Turner, uit eten te vragen. Hij denkt dat hij haar aardig zal vinden.

Maar op haar plaats zit iemand anders. Waarom zit zij daar niet? En wat heeft Reacher zestien jaar geleden gedaan? En heeft hij plotseling een dochter? Vijftig procent kans. Alsof je een munt opgooit.

Ron Brandsteder is een verklaard fan van de Reacher-serie: "Ik heb alle boeken gelezen, en ik vind Jack Reacher zo'n heerlijk ouderwetse held, ik zou hem zelf wel willen zijn. Ik ben zelfs zover gegaan dat ik zijn schoenen, Joseph Cheaneys, heb gekocht, zodat ik in ieder geval een beetje in zijn voetsporen kan treden."

Geautoriseerde verkorte versie.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Imprint: LS Amsterdam
Spreker(s): Ron Brandsteder
Speelduur: 5 uur 56 min

Grootte: 247 MB

ISBN: 9789024586585