Assortiment

Het verpleeghuis is het einde! - Portretten en verhalen van verpleeghuisbewoners - Freya Angenent

Bewoners vertellen zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Het luisterboek is bedoeld voor iedereen die met het verpleeghuis te maken heeft, omdat het over de praktijk gaat. Een praktijk vol mooie mensen en positieve verhalen. Spr...
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In het boek Het verpleeghuis is het einde! vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen.

Het boek is een initiatief van Freya Angenent en Lauke Bisschops - beide arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.
Zij vinden dat naast de bewoners, ook collega’s gehoord moeten worden. Een twintigtal van hen beschrijven de liefde en trots voor hun vak.

Het verpleeghuis is het einde! is bedoeld voor iedereen die met het verpleeghuis te maken heeft, omdat het over de praktijk gaat. Een praktijk vol mooie mensen en positieve verhalen. Het einde! met een uitroepteken.

Uitgegeven door: Het verpleeghuis is het einde!
Oorspronkelijke uitgever: Het verpleeghuis is het einde!
Spreker(s): Louis van Beek, Marjolein Algera, Gaby Milder

Speelduur: 0 uur 0 min

Grootte: 0 MB

ISBN: 9789082690422